Cesto:
450g hladkej múky,
250g palmarínu,
1 celé vajce,
2 lyžice cukru,
20g droždia,
trochu mlieka;

Orechova posýpka:
200g práškového cukru
150g orechov;

Z mlieka a droždia urobíme kvások. Z múky, palmarínu, vajíčka a cukru vymiesime cesto s nakysnutým kváskom. Potom cesto rozdelíme na 3 diely. Každý diel vyvaľkáme. Prvý diel položíme na vymastený plech. Potrieme džemom a posypeme orechami. Naň položíme druhý diel a tak tiež natrieme džemom a posypeme orechami. Nakoniec na druhý diel položíme tretí, ktorý pekne zahladíme. Cesto na plechu necháme ešte pol hodiny nakýsnúť a až potom dáme upiecť. Upečený a vychladnutý zákúsok polejeme čokoládovou polevou.

Dobrú chuť!